Боксер со Надворешен ластик Памук Ликра Lord 265

8,99 €

9,49 €

-0,50 €

нов производ

Боксер со Надворешен ластик Памук Ликра Lord 265

Add to wishlist

попусти € 99 - 5% | € 199 - 10% | € 399 - 15%

Повеќе информации

Боксер со класичен дизајн кој нагласува машкото тело по исклучително пријатен начин. Направени од материја со висока содржина на памук и е погодна за носење во секоја сезона. Широк надворешен ластик во горниот дел, дава дополнителна удобност. Бугарскиот машки долен веш изработено по технологија со која се изработуваат облека на спортистите, обезбедена е цврстината, еластичноста и комфорот. Боксер се нудат во пет различни бои, кои можат да ги задоволи повеќето остроумниот машки вкус.

Reviews

29 other products in the same category: