Ласерско сечење Бразилиана Jadea 8001

6,29 €

8,99 €

-30%

нов производ

Ласерско сечење Бразилиана Jadea 8001

Add to wishlist

попусти € 99 - 5% | € 199 - 10% | € 399 - 15%

Повеќе информации

Ласерско сечење памучна бразилиана, лежат идеално на формите Ви, како не се забележува на вашиот тоалета. Идеален за секоја пригода!

Официјална страница на брендот: www.jadea.it </ A>

Reviews

30 other products in the same category: