Памучна Машки Слип Geronimo 1051s1

11,99 €

нов производ

Памучна Машки Слип Geronimo 1051s1

Add to wishlist

попусти € 99 - 5% | € 199 - 10% | € 399 - 15%

Повеќе информации

Површните машки слип од базната колекција на бугарско машко долна GERONIMO, модел 1051s2, изработен од високо квалитетен памук. Тоа е стилски, чист модел со отворен брендирање ластик и лесна грб. Дизајнот на слипа напред оформува интимните делови на мажот, а во исто време му обезбедува удобност и слобода на движење. Слипът се нуди во двете основни бои - црна и бела, погоден е како долна облека за формална облека, така и за секојдневна употреба.

Reviews

19 other products in the same category: