Силиконска Чорапи Супер Фини 8 ден Omsa 186

10,39 €

12,99 €

-20%

нов производ

Силиконска Чорапи Супер Фини 8 ден Omsa 186

Add to wishlist

попусти € 99 - 5% | € 199 - 10% | € 399 - 15%

Повеќе информации

Супер фин силиконска чорап 8 ден од Основната Колекција Omsa - Италија. Силиконска чорап со голем процент ликра 14%, која дава подолг живот на производот. Без ограничување на прстите.

Официјална страница на брендот: www.Omsa.it

Reviews

2 other products in the same category: