е додаден во кошничката Ви

Онлајн продавница за долна облека, костими за капење, долна облека, хулахопки, чорапи, nightdress & pijamas од производителот


За нас

 

 • Тиара Продавница синџирот продавници се создадени во 1991 година, преку воспоставување на една мала трговска компанија за продажба на бугарски и странски направени луксузни долна облека и долна облека на жените. Во текот на следните години на активност на компанијата се фокусираше главно на бугарскиот производи.
 • Првиот голем успех е во 2001 година, кога идејата за сопствен бренд бил зачнат во врска со производство на квалитет луксузни долна облека и костими за капење со Тиара Галиано Бренд со цел да се одговори на зголемената барањата на отежнителни клиенти.
 • Вистинската рамнотежа меѓу квалитет и цена зголемува Тиара Галиано Бренд како една од водечките и повеќето пожелно производи во нашиот синџир продавници и онлајн продавница. Во натамошниот тек на продажба многу од нашите производи се подобри и рафинирани; современи технологии и иновации се донесени со цел да ја подобриме нашата контрола на квалитетот.

 

 • Ние се добро познати со нашето лого и нашиот слоган кој вели:
 • "Нека нашите производи се зборува".

 • Како резултат на нашето долгогодишно искуство вотрговија и дистрибуција на долна облека, долна облека, бански, чорапи, хулахопки, nightdress и пижами на големо и мало, имавме можност да се развие голем маркетинг стратегија кај секој клиент група, со посебно внимание на нашите постојани клиенти, секогаш слушајќи ги нивните потреби и посакува. • Ја изразуваме нашата благодарност до сите наши клиенти кои ни даде нивните повратни информации што му помогна да одиме напред!

 

 • Се погледне на цената за сите бренд во продавница:
 • Тиара Галиано, Господ, GERONIMO, OMSA, TRANSPARENZE, Sonik МО, Лора BIAGIOTTI, INFIORE, Пјер Карден, Серџо TACCHINI, Енрико COVERI, ROSSOPORPORA, SOLO SOPRANI, слатка години, LEILIEVE, JADEA

ЗА TIARA SHOP

онлајн продавница за долна облека, долна облека, бански, чорапи, хулахопки, nightdress, пижами

Тиара Продавница синџирот продавници се создадени во 1991 година, преку воспоставување на трговското друштво за продажба на бугарски и странски направени луксузни долна облека. Во 2001 година, компанијата започна производство на сопствен бренд на квалитет луксузни долна облека, жените долна облека и костими за капење со Тиара Галиано Бренд. Вистинската рамнотежа помеѓу висок квалитет и најдобра цена зголемува Тиара Галиано Бренд како една од водечките и повеќето пожелно производи во нашата синџирот продавници и онлајн продавница.

 

Како резултат на нашето долгогодишно искуство во трговија и дистрибуција на долна облека, долна облека, бански, чорапи, хулахопки, nightdress и пижами на големо и мало, имавме можност да се развие голем маркетинг стратегија кај секој клиент група, со посебно внимание на нашите постојани клиенти, секогаш слушање на нивните потреби и желби.

FACEBOOK

Следете нас

TWITTER

Следете нас

Контактирајте не

 • МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН:
  ORDERS: +359 89 910 4457
  ДИРЕКТОР: +359 89 910 4455
 • ТЕЛЕФОН/ФАКС:
  +359 2 931 1641
 • E-MAIL АДРЕСА:
  INFO@TIARASHOP.EU
 • SKYPE:
  TIARASHOP.EU
 • АДРЕСА:
  92 HRISTO BOTEV BLVD. , 1303 SOFIA , BULGARIA - EU