Боксер со Надворешен ластик Вискоза Lord 361

8,99 €

9,49 €

-0,50 €

нов производ

Боксер со Надворешен ластик Вискоза Lord 361

Add to wishlist

Повеќе информации

Комфорни еднобојни машки боксерки со надворешен ластик. Бугарско машко долна облека изработена од лесна, мека и еластична материја. Шевовите се осветлени, како визуелно даваат волумен на пакетот, свитка и покренуваат задникот. Ова ви создава удобност и самодоверба преку целиот ден. Моделот е достапен во неколку стандардни бои кои можете да изберете во зависност од вашите лични преференци и од вашето расположение. Акцентот на боксери паѓа врз надворешниот ластик со логото на брендот. Со нив ќе се чувствувате исклучително добро, без оглед на тоа што правите. Боксери се идеални за спорт и фитнес. Големината на постелнината е слободен и боксерки вклопуваат совршено на сите фигури. Поради кожата со тоа нежно и дишењето квалитетна машка долна облека, бидејќи го заслужуваат. Бидете уверени во себе секој ден.

Reviews

29 other products in the same category: