Боксер со Надворешен ластик Памук Ликра Lord 265

8,99 €

9,49 €

-0,50 €

нов производ

Боксер со Надворешен ластик Памук Ликра Lord 265

Add to wishlist

Повеќе информации

Боксер со класичен дизајн кој нагласува машкото тело по исклучително пријатен начин. Направени од материја со висока содржина на памук и е погодна за носење во секоја сезона. Широк надворешен ластик во горниот дел, дава дополнителна удобност. Бугарскиот машки долен веш изработено по технологија со која се изработуваат облека на спортистите, обезбедена е цврстината, еластичноста и комфорот. Боксер се нудат во пет различни бои, кои можат да ги задоволи повеќето остроумниот машки вкус.

Reviews

29 other products in the same category: