Ласерско сечење Бразилиана Jadea 8001

6,29 €

8,99 €

-30%

нов производ

Ласерско сечење Бразилиана Jadea 8001

Add to wishlist

Повеќе информации

Ласерско сечење памучна бразилиана, лежат идеално на формите Ви, како не се забележува на вашиот тоалета. Идеален за секоја пригода!

Официјална страница на брендот: www.jadea.it </ A>

Reviews

30 other products in the same category: