Машки Боксер такт Lord 460

8,59 €

9,49 €

-0,90 €

нов производ

Машки Боксер такт Lord 460

Add to wishlist

Повеќе информации

Практично традиционален машки боксер. Плата такт е изплетен од обемниот предиво што дава мекост и можност воздухот да циркулира слободно. Боксер се погодни за носење секој ден, а полиестер од кој се изработени ги прави исклучително здрави и лесни за одржување. Моделот е со внатрешен ластик и така на телото се допира само основниот ткаенина. Машки бугарско долна Прилеп нежно кон машкото тело, создавајќи чувство на леснотија на движењата и удобност.

Reviews

29 other products in the same category: