Машки Слип Облечен ластик Спорт Лукс Lord 243

7,59 €

8,99 €

-1,40 €

нов производ

Машки Слип Облечен ластик Спорт Лукс Lord 243

Add to wishlist

Повеќе информации

Слип Спорт Лукс е луксузниот варијанта на Слип Спорт од Колекција бугарско машко долна LORD. Различното имплементација и ликра, која е додадена во составот на материјата, придонесуваат за повеќе стилски и луксузен изглед на моделот. Ластик е "облечен" во појас, кој создава основниот акцент во горниот дел. Од земји беа додадени две тенки ленти во контрастни со основниот ткаенина бои кои го зајакнуваат спортската визија на моделот. При перење двете бои не се влијаат еден од друг, бидејќи претходно се реактивно обоена. Слипът не е премногу исечени, намалување претпоставува удобност при носење, во комбинација со мажествено емитување. Можете да ги купите Слип Спорт Лукс во четири бои - класично црно или бело, како и темно сина. За претстојните празници е многу актуелен и црвената боја на долна облека.

Reviews

19 other products in the same category: