Машки Слип Спорт 100% Памук Lord 142

4,79 €

5,49 €

-0,70 €

нов производ

Машки Слип Спорт 100% Памук Lord 142

Add to wishlist

Повеќе информации

Слип од Колекција бугарско машко долна LORD, погоден за мажи кои имаат усвоено спортот како начин на живот. Иновативните елементи кои го прават да изгледа различно и интересен, се плоча во две бои, кои соединуваат предниот и задниот дел. Овие мотиви придаваат на моделот спортски емитување кое се допаѓа како на мажите така и на жените. При перење двете бои не се влијаат еден од друг, бидејќи претходно се реактивно обоена. Слипът е изработен со внатрешен ластик кој е облечен со 100% памучната ткаенина од која е изработен модел. Тоа дава гаранции за удобност при носење. Слипът не иритира и не се впива премногу во кожата на телото. Памукот, од кој е изработен, е природен материјал кој не спарва. Нема дополнителни вештачки нечистотии кои да помагаат за еластичност, но намалување на моделот е избрана така што да не пречи на движењата при активен спорт. Достапен во сива, црвена и сина боја. Кој ќе изберете-зависи од вас и го претпочитаниот тим.

Reviews

19 other products in the same category: