Машки Слип такт Lord 442

6,59 €

7,49 €

-0,90 €

нов производ

Машки Слип такт Lord 442

Add to wishlist

Повеќе информации

Практично традиционален машки слип од Колекцијата на бугарско машко долна LORD. Плата такт е изплетен од обемниот предиво што дава мекост и можност воздухот да циркулира слободно. Кратко се погодни за носење секој ден, а полиестер од кој се изработени ги прави исклучително здрави и лесни за одржување. Целосниот изглед на моделот емитува машкост и сила. Слипът се придржува кон телото преку широк внатрешен ластик, прикачен на горниот дел на долна облека со три декоративни симетрично распоредени цвест. Во центарот на ременот е вметната дискретна амблем со логото на брендот. По целата должина моделот е на тенки ленти, кои му даваат волумен. Можете да нарачате овој слип со внатрешен ластик во пет различни бои кои ќе одговараат на секој вкус.

Reviews

19 other products in the same category: