Машки Слип Lord 640

4,59 €

5,49 €

-0,90 €

нов производ

Машки Слип Lord 640

Add to wishlist

Повеќе информации

Слип од Колекција бугарско машко долна претставува актуелната комбинација на класичен дизајн со модерен и стилски визија. Ефектот се постигнува благодарение на материјата полиестер свила, од која е изработен моделот машки слип. Ќе поднесе жалба на оние кои сакаат допира на сатен постелнина до телото. Полиестер свила создава истото чувство, но е еластична и е погодна за долна облека. Плата е елегантен и истовремено благ, лежи во телото особено секси и машки начин. Ластик е пораби на врвот на слипа преку три симетрично распоредени цвест изработени од фини ластични конци. Ова осигурува цврстина и трајност на изработката и има стилски декоративен ефект. Од двете страни слипът е исечени висок, речиси на нивото на ременот. Тоа дава младешки изглед и овозможува носењето му со разновидни модели панталони или фармерки. Материјата не се лепи и не задржува статички електрицитет, па слипът не лежи на други материјали, а само до телото. Моделот може да се нарача во различни класични бои.

Reviews

19 other products in the same category: