Памучна Градник отпечатоци 2131

24,99 €

нов производ

Памучна Градник отпечатоци 2131

Add to wishlist

Повеќе информации

Модерен и интересен, најубаво изработен памучен градник со тврда чаша. Прибира бистата надвор на внатре и го концентрира во средината на градите. Прерамките се вадат, може да се користи со една, со други или со двете. Двојно закопчување.

Погоден за секоја пригода!

Официјална страница на брендот: www.TiaraGaliano.com

Reviews

30 other products in the same category: