Памучна Машки Слип Geronimo 1051s1

11,99 €

нов производ

Памучна Машки Слип Geronimo 1051s1

Add to wishlist

Повеќе информации

Површните машки слип од базната колекција на бугарско машко долна GERONIMO, модел 1051s2, изработен од високо квалитетен памук. Тоа е стилски, чист модел со отворен брендирање ластик и лесна грб. Дизајнот на слипа напред оформува интимните делови на мажот, а во исто време му обезбедува удобност и слобода на движење. Слипът се нуди во двете основни бои - црна и бела, погоден е како долна облека за формална облека, така и за секојдневна употреба.

Reviews

19 other products in the same category: