Памучна Машки Слип Lord 240

5,79 €

6,49 €

-0,70 €

нов производ

Памучна Машки Слип Lord 240

Add to wishlist

Повеќе информации

Бугарскиот машки долен веш LORD претставува практичен и елегантен машки слип со внатрешен ластик. Изработката му е исклучително квалитетна, од материја која вклучува во својот состав 90% памук и 10% ликра. Памукот е природен материјал, кој е погоден за сите сезони. Не предизвикува иритации и алергии, не спарва и прифаќа температурата на телото, без да стега. Ликра во составот на ткивото дава еластичност и помага за поголемиот издржливост на слипа. На врвот модел лежи на телото со помош на внатрешен ластик кој е покриен со памучната ткаенина од која е изработен слипа. Така "облечени" ластик не стега и не се забележува по кожата на телото. Во центарот на ременот на предниот дел е поставена дискретно логото на брендот. Рабовите кои се користат за соединување на одделните делови на производот, се изработени со фини и меки ластични конци, што гарантира најдолгиот живот. Достапен во пет различни бои, кои може да ги задоволи различните машки преференции.

Reviews

19 other products in the same category: