Целиот костим за капење со брадестиот чаша 1190

44,99 €

нов производ

Add to wishlist

Повеќе информации

Целиот костим за капење со брадестиот чаша. Прерамките се широки и се регулираат за подобра стабилност на градите. Висококвалитетен производ произведен во Бугарија и е дел од Збирка Бански костуми на Тиара Галијано.

Банско е поместена со антибактериски ткаенина од внатрешниот дел.

Официјална страница на брендот:href = "http://www.tiaragaliano.com" target = "_ blank">www.TiaraGaliano.com

Reviews

4 other products in the same category: